top of page
Gepolierde vloeren

Gepolierde betonvloeren

Gepolierde betonvloeren in of rond uw woning

De gepolierde betonvloer verovert de woonwereld. Niet voor niets, met deze betonvloer kunt u alle kanten uit! Een gepolierde betonvloer past dan ook bij elke mogelijke inrichting en in iedere ruimte met zijn tijdloze karakter, ook als het om een kleinere kamer gaat. Dat is dan ook de specialiteit van Dirk Vanleemputten: gepolierde betonvloeren leggen op kleinere oppervlaktes. Maar niet alleen binnen, ook rond uw woning is een gepolierde betonvloer een uitstekende keuze: perfect als terrasvloer of oprit. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de stijl van uw vloer binnen naar buiten door te trekken, een streling voor het oog!

Een sterk staaltje vakmanschap voor uw betonvloer

Een gepolierde betonvloer is een massieve betonvloer die eerst wordt gegoten en vervolgens mooi wordt gepolierd met een professionele vlindermachine. Zo krijgt uw vloer een gladde afwerking, die nadien behandeld wordt tegen vuil en vlekken.
 

Waarom kiezen voor een gepolierde betonvloer?
 

 • Een functionele, sterke, minimalistische, stijlvolle en onderhoudsvriendelijke vloer die zowel in een warm of landelijk als strak of trendy interieur past
   

 • Een vloer waar geen lijm, chape of voegsel aan te pas komt, voordeliger dan een tegelvloer
   

 • In vele kleuren beschikbaar
   

 • Ook mogelijk in kleine ruimtes, zoals keuken, home office, hal of toilet
   

 • Naadloos te combineren met vloerverwarming

contact Activ Construct

CONTACTEER ONS

Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan voor uw gepolierde betonvloer in of rond Rotselaar.
Ik bekijk samen met u graag de mogelijkheden.

down.png
bottom of page